T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ
Gıda İhtisaslaşma Koordinatörlüğü
Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı
Anasayfa
Genel Bilgiler
Program Hakkında
Misyon-Vizyon
Programın Öncelikleri
Kurullar
Koordinasyon Kurulu
Danışma Kurulu
Projelerimiz
İhtisas Projeleri
TÜBİTAK Projeleri
BAP Projeleri
Trakya Kalkınma Ajansı SOGEP Projeleri
Dayanaklarımız
Yönerge
Formlar
KÜGAM
Tanıtım Videoları
İletişim
Ana Sayfa Slayt Yeni
Anasayfa
Galeriler
Ana sayfa slayt yeni
KIRKLARELİ'NİN SÜT ÜRÜNLERİ EĞİTİMLİ ELLERDE LEZZET BULACAK
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ’NDEN ÜNİVERSİTEMİZE ZİYARET
SÜTAP PROJESİ İSTİHDAM GARANTİLİ PEYNİR İMAL İŞÇİSİ EĞİTİMİ SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ
ÜNİVERSİTEMİZ, DOKUZHÖYÜK KÖYÜ’NDE “SÜT SAĞIM VE SANİTASYON EĞİTİMİ” VERDİ
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ AR-GE VE UYGULAMALI EĞİTİM PİLOT TESİSİ (SÜTAP) İLK DENEME ÜRETİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Bu website tüm cihazlarla uyumludur.