Gıda İhtisaslaşma Koordinatörlüğü
Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Programı

Bölgesel Kalkinma Kapsaminda Rektör Yardimcimiz Prof. Dr. Meryem Çamur’Dan Burdur Makü Rektörü Korkmaz’ A Ziyaret

07/07/2020 14:39:36 - 07/07/2020 14:39:36 - 12189 Okunma

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR, bölgesel kalkınma odağında üniversitelerde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Rektörü Prof. Dr. Adem KORKMAZ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin DALGALAR’ı makamında ziyaret etti.

26 Şubat 2020 Çarşamba günü gerçekleşen ziyaretlerde Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR, Yükseköğretim Kurulu’nun başlattığı “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi” kapsamında Üniversitemizin 5 pilot üniversite arasında yer alma başarısı gösterdiğini ifade etti. Bölgesel Kalkınma kapsamında insan kaynağı, bilgi üretimi ve kalkınma alanında devlet tarafından Üniversitemize görev verildiğini belirten ÇAMUR, bu hususta gıda alanında çalışmalar ve projeler yürüteceklerini dile getirdi.

Ziyaretlerde Üniversitemiz Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Gıda İşleme Bölümü Dr. Öğretim Üyesi İlhan GÜN de hazır bulundu.

bölgesel kalkınma kırklareli klu klu gıda

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.