Bölgesel Kalkinma Odakli Misyon Farklilaşmasi Ve İhtisaslaşma Projesi Kapsaminda Toplanti Gerçekleştirildi

07/07/2020 11:43:02 - 07/07/2020 14:42:59 - 11440 Okunma

BÖLGESEL KALKINMA ODAKLI MİSYON FARKLILAŞMASI ve İHTİSASLAŞMA PROJESİ KAPSAMINDA TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemizde Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşma Projesi kapsamında 24 Haziran 2020 Çarşamba günü bir toplantı gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR’ün başkanlık ettiği toplantıya; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hatice ŞANLIDERE ALOĞLU, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörü Doç. Dr. Emel PELİT, Mühendislik Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Doğan ÜNAL, Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Nilüfer VATANSEVER TOYLAN ve Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi personeli Öğr. Gör. Çiğdem OVACI BEJİ katıldı.

Toplantıda birim temsilcileri birer sunum yaptı ve ihtisaslaşma çalışmaları çerçevesinde ileriye yönelik yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

klu gıda gıda mühendisliği yök klu gıda